När det gått för lång tid och hänt för många saker så tar skrivandet stopp långt innan jag hinner börja. Att dra historien om mitt liv det senaste året skulle ta mig hela helgen, så det går bort. Jag orkar verkligen inte sätta ord på denna sorgliga, tragiska och fantastiska tid i livet. Men att skriva om något annat blir också tokigt. Det känns fel att blåsa er och bloggen på verkligheten och istället leverera någon intetsägande liten del av den. Nej, det blir tyvärr ingen uppdatering av bergochdalbanan till liv denna gången heller. Men jag har ritat ganska mycket den senaste tiden, det här vykortet till exempel:

postcard

Kommentarer

One Comment

Post a comment
  1. Anonym #
    juli 3, 2018

    Hej! Jag är intresserad av ett samarbete med din blogg, om det låter intressant kan du väl kontakta mig på mail?

    Jessica

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS