När det gått för lång tid och hänt för många saker så tar skrivandet stopp långt innan jag hinner börja. Att dra historien om mitt liv det senaste året skulle ta mig hela helgen, så det går bort. Jag orkar verkligen inte sätta ord på denna sorgliga, tragiska och fantastiska tid i livet. Men att skriva om något annat blir också tokigt. Det känns fel att blåsa er och bloggen på verkligheten och istället leverera någon intetsägande liten del av den. Nej, det blir tyvärr ingen uppdatering av bergochdalbanan till liv denna gången heller. Men jag har ritat ganska mycket den senaste tiden, det här vykortet till exempel:

postcard

Annonser

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS