Tisdag och ett glas rött. Jag firar att jag överlevde min ovän måndag. Jobbångest eller problem att ta sig upp ur sängen på morgonen är verkligen inte vardag för mig, jag har en fantastisk arbetsplats och kollegor jag kallar vänner. Men måndagar har en förmåga att få mig att ifrågasätta allt. Inte bara mitt jobb, utan allt. Min vardag, min framtid, mitt förflutna, meningen med livet, finns det annat liv där ute? och annat smått och gott. När jag väl hamnat där snubblar jag lätt ner i ledsamhet över hur världen ser ut och alla orättvisor. Som att världen skulle må bättre av att jag sitter och mår skit över den. Maktlösheten. Jag och måndagar är helt enkelt ett dåligt team.

Men idag är det tisdag. När måndagen väl är gjord firar jag som andra firar helg. Som jag också firar helg för den delen. Efter måndag återstår en enda lång lycklig icke-måndag och sedan är det fredag. Hur bra som helst!

giphy.gif

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS