Att locka hit er och sedan lämna er tomhänta. Men jag menade allt jag sa. Skrev. Jag menade allt jag skrev. Jag använder sällan enbart ordet skrev utan vidare förklaring eller sammanhang.

Dagarna springer iväg. I en faslig takt och på ren rutin. Jag mest bara åker med. Kontoret måndag till fredag klockan nio till fem. Maxi på måndagar, fisk på tisdagar och onsdag eftermiddag börjar jag räkna ner till helg igen. Helg. Med stor sannolik världshistoriens allra snabbaste företeelse. En hinner knappt somna innan måndagsalarmet ringer igen. Maxi, fisk, med lite tur Bonde söker fru. Är det detta som är livet? Gör jag det mesta utav det? Tveksamt va. Men jag skriver detta kissnödig på grund av att jag inte orkar gå bort till toaletten (ett avstånd på cirka 4,5 meter). Jag har med andra ord inget superhopp om att styra upp livet. Inte just nu i alla fall.

 

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS