..en liten detalj när jag kikade in och sa hej. Det var ju inte meningen att jag skulle tjata uteslutande om mina tänder, men så blev det visst. I alla fall: vi har köpt hus! Det blev klart för några månader sedan, men vi har betalat handpenning nu i dagarna och kommer flytta först om 1,5 år. Vi har alltså köpt nyproduktion. På Hammarö. I många år har Hammarö och inte minst nyproduktion bara varit en dröm långt där borta i framtiden. Flytten ligger fortfarande en bra bit fram i tiden, men nu är det faktiskt ingen dröm längre. I augusti 2017 flyttar vi in i våra nyproducerade 108 kvadrat på Hammarö. Det blir två våningar med halvöppen planlösning mellan kök, vardagsrum och utgång till altan/trädgård på bottenplan + två sovrum, kontor och walk-in-closet en trappa upp. Med skogen, Vänerns klippor och vidderna några minuters promenad bort. Strandpromenaden i närheten av där vi kommer bo är verkligen helt fantastisk, och jag längtar halvt ihjäl mig efter att ha den utanför dörren. Vi kommer byta ”stad” och även kommun. Men trygga Karlstad ligger endast ynka 7 km bort – det går alltså att cykla till jobbet och stan. Som det känns just nu kan det helt enkelt inte bli bättre.

planlösning

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS