Solglasögon på kl 07.15 och pang rakt in i en lyktstolpe. Ingen som såg mig, det är viktigast ändå. Tredje koppen automatkaffe strax innan 09. Spänningshuvudvärk, en Ipren, bita ihop, sortera, en sak i taget, beta av och göra klart. Tänka sicka fina kollegor en skaffat sig och borde jag försöka mig på gröt till frukost igen? Med hallon kanske? Stämpla ut, slowmotion-strosa genom stan, köpa dinosauriehalsband och jeans som röven egentligen inte får plats i. Äta nyttig lax, googla gift i fisk och förargas över dyra hus på Hemnet. Äsch, har inte insats till ett billigt hus heller för den delen. Två mackor till efterrätt. Ok, tre.

Puss då!

MjAxMy1jNjNkNWU3NzNjYjBhMGMy

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS