Mitt senaste inlägg tog 50 min att skriva. Det ligger nu i utkast och blir nog kvar där ett tag eller tre. Jag var ett klick ifrån att lösenordsskydda bloggen och publicera det, men det kändes så konstigt och fel. I över 10 år har ju bloggen stått öppen för alla, vill jag ens veta vem som läser? Vill jag ha mer eller mindre anonyma mejl om lösenord? Nej. Men det hjälpte hyfsat att skriva klart och arkivera i utkast också. Hyfsat. Åååh vad handlar det om tänker ni nu. Eller så tänker ni det inte. Det var inget speciellt alls utan mest bara gnäll om jobb och trötthet. Det var skittråkigt helt enkelt.

Jag är sjuk. Så mycket för nystart, må bättre och heja 2015. Men en förkylning är i alla fall bara en förkylning. Eller möjligtvis en snäll form av influensan. Hur som helst går det över. Om det inte är Spanska sjukan och tar mig ner i graven. Ja, jag har börjat kolla på Downton Abbey och jag kan inte sluta. En serie, men både Titanic och Spanska sjukan var på riktigt och alla de där människorna dog. Jisses så muntert. Men.. jag sitter här och tycker synd om mig själv och det faller sig naturligt att då även tycka synd om andra. Onödigt att tycka synd om de som redan är döda kan tyckas, men jag sa aldrig att jag var logisk, jag är sjuk och nu ska jag gå och sova igen.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS