Vilket år det var ändå. Min hälsa sög men ljuspunkterna var många och långa; här kommer en tillbakablick till några guldkorn (jag har ny dator och lider brist på photoshop, så ni får ha överseende med olika bildstorlekar och bristfällig kvalité).

jan

Året började med en fantastisk fest hemma hos oss. Bästa vänner skålade och skrålade in det nya året – precis som det ska vara!

branäs

Jag rundade av min tredje säsong på Branäs med en förjäkla fin avslutningsfest!

Processed with VSCOcam with t1 preset

Jag fyllde 30 (!) och reste till ett vårvackert och fantastiskt trevligt Budapest.

sommar - uteservering

Jag tackade nej till två jobb och var livrädd för att ha gapat efter för mycket, men fick istället världens bästa vikariat som gav mig massa erfarenhet och fina nya bekantskaper.

hyde park - jag

Jag firade tidernas bästa midsommarhelg i London med favoritgänget, 25 grader och strålande sol.

lasse w

Jag såg världens bästa Lasse i min egen stad ❤

långt hår

Jag sparade ut mitt hår på riktigt för första gången på 10 år.

odla

Jag odlade massa grönt.

karlagatan

Vi la tid och pengar på lägenheten och trivs så himla bra i den nu.

DSC_0150

Men fick även på riktigt tummen ur och började spara kontantinsats till ett hus. Jag skippade semester, jobbade massa extra, tjänade lite i företaget och började på Branäs igen dagen efter mitt vikariat tog slut. Rent ekonomiskt och arbetsmässigt var 2014 mitt livs bästa år. Hittills.

frank söt

Vi skaffade katt !!! Världens bästa Frank ❤

gbg - helg

Jag köpte en ny kamera och vi hade många fina äventyr ihop.

konsumentverket

Jag fick drömjobbet på arbetsplatsen jag suktat efter i flera år. Jag börjar om mindre än en månad och får fortfarande nypa mig själv ibland för att förstå att det inte längre bara är en dröm.

jul -frank

Frank och vi firade jul hos svärisarna i Västra Götaland, och jag firade för första gången utan mina syskon och föräldrar. Det gick över förväntan och jag är så tacksam över detta varma hem och denna fina familj jag fått på köpet.

10906546_10154969821950654_3134775252086946760_n

Och så blev det nyår igen, och dygnet blev nog den mest lyckade någonsin. Bäst schema någonsin, bäst mat någonsin, bäst tempo någonsin. Slutsatsen är liknande förra årets slutsats: jag är en grymt lyckligt lottad människa och jag ser grymt mycket fram emot vad 2015 har att erbjuda!

Annonser

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS