Nio timmar på fredagskontoret avslutades med att jag plockade med några kollegor hem till soffan. Vin, sushi och skvaller. Jag är så tacksam över att få jobba med människor jag tycker så bra om. Nu har de precis traskat hemåt och jag halvsover framför teven. Mätt, smått berusad och glad. En fantastiskt helg med syster och svärisar väntar, kommer garanterat sova som ett barn i natt. Bäst av allt är att jag är ledig på måndag och har en riktig långhelg framför mig. Precis vad jag behöver just nu.

Jag klickade mig in här för att berätta något helt annat, men jag har glömt av vad. Tackar för mig och kryper ner i soffan med min monsterboll istället, god natt!

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS