Idag är söndagsångesten knapp. Det väntar en annorlunda vecka och jag ser fram emot det. Måndag och tisdag tillbringas på sommarjobbet medan onsdag är första dagen på vinterkontoret. Jag skålade in skidsäsongen redan i fredags med gamla goa kollegor, och det ska bli härligt att få omringa mig med deras skratt och surr igen. Sedan i maj har jag arbetat ensam i mitt eget rum och jag längtar tillbaka till det öppna kontorslandskapet. Att bara kunna be om hjälp, få feedback eller dela med sig av allt eller inget. Det är extra mycket värt när en jobbat utan det ett tag.

Att jag ser extra mycket fram emot denna vintersäsong kan nog ha att göra med att jag tror det kan vara min sista. Det känns så. Det funkar bra och är fantastiskt roligt, men någon gång måste ju även jag sluta flänga och hitta hem. Jag tänker att det kan vara dags nu. Att 2015 är året. Magkänslan säger att något nytt och mer permanent väntar. Kanske flytt från Värmland. Kanske inte. Men resten av mitt liv, i en ny och mer ordnad form, finns bakom hörnet. Jag känner det på mig. Vad det innebär mer exakt får vi se helt enkelt.

Processed with VSCOcam with m5 preset

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS