Hej lördag och regnet som smattrar. Klockan är snart söndag och det är både mörkt och kallt utanför. Med andra ord helt fantastiskt. Jag har sovit som ett barn den senaste veckan, riktigt njutit av öppet sovrumsfönster och täcket uppdraget till hakan. Jag sitter här och knappar till ljudet av tystnaden från gatan nedanför. Det är för sent för festfolket att gå mot stan och för tidigt för dem att krypa hem. Sambo har redan hoppat i säng och soffan är bara min. 

Dagen har varit fin. En bra mix av nytta och nada. Promenad, tvätt och disk varvat med massa kaffe, serier och soffsittande. Har rensat i kryddhyllan också. Kastat ut hängiga sommarörter och planterat nytt. Denna gång testar jag grapefrukt, det återstår att se vad de tycker om mörkret och kommande vintern. 

Annars börjar jag känna av bristen på semester nu. Jag har trillat in i någon sorts permanent trötthet och jag misstänker att det är en längre ledighet som saknas. Vanlig helg blir liksom för kort. Jag hinner andas men inte ladda batterierna ordentligt. I oktober och november ska jag i alla fall jobba kortare dagar, och jag hoppas att det kan höja energin lite inför vintern. Nästa sommar har jag lovat mig riktig semester igen. Ledighet som inte ska utnyttjas till att frilansa, starta företag, bygga webbutik eller passa på att läsa någon världsviktig kurs. S e m e s t e r. Bara en påminnelse till mig själv att jag behöver det. 

Jag har inte så mycket mer att bjuda på. Jag hoppas hinna ta mig ut och fota lite i morgon så jag kan bjussa på lite värmländsk sensommar.

God natt och sånt. 

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS