Processed with VSCOcam with t1 preset

Det blev inget jättemuntert inlägg förut. Väger upp med ett trevligare: jag har fått hem min nya kamera! I helgen är sambo upptagen med jobb och jag ska ge mig ut i värmländska skogen på invigning! Matsäck, fågelkvitter, vackra vyer osv. Bara jag och min kamera. Mmm.  

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS