deers

Regnet öser ner och jag har ingen lust alls att jobba i morgon. Jag sitter här och dricker te bortom permanenta kissnödighetens gränser. Te är bäst. Te och den första höstkylan som slingrar sig in genom balkongdörren på glänt. Men helgen är för kort och veckan för lång. Varje gång. Är ju knappast ensam i den båten, men inte tusan känns måndagen lättare för det. Denna söndagsångest alltså. Lite vin igår, lite för lång sovmorgon i morse, ett paket citronmuffins till middag. Jag är dålig på söndagar. Försöker förtränga vardagen runt hörnet genom att rita lite trevligare saker än måndagar. Renar och gammalt kol till exempel. Nej, nu är det dags för påfyllning igen. 

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS