I morgon åker jag direkt till Gbg efter jobbet. Det betyder att jag, innan jag sover, måste ha packat klart inför London. I morgon när jag vaknar ska väskorna stå där, noga sorterade och jättefärdiga. Jag vet ju inte ens vad jag ska ha meeed miiig! Och jag behöver tvätta håret. Vilket jag kan göra först när jag köpt balsam (ja, jag har slutat tvätta håret med schampo). Och raka benen måste jag också. Men för att lyckas med det måste ny rakhyvel inhandlas. Kl är 19, jag har haft en riktigt tung dag på jobbet, har kämpat med feber sedan igår (då jag för övrigt sov i 14 timmar efter utstämpling) och jag känner bara nej. Nej. Nej. Nej. Det här har jag väl för sjuttsiken inte tid med? Jag vill bara gå och sova, sova i flera dygn, men jag måste ta tag i mig själv och min lista, och fortsätta proppa med vitaminer och Alvedon. Ta i trä, men jag känner mig inte helt döende efter dygnslång massiv kur med diverse häxblandningar, men jag vill inte säga för mycket. Åh satan. Jag vill bara vara pigg, pepp och skitglad för att få komma iväg. Och det är jag ju såklart, men det här var verkligen det sista jag behövde nu. Tänker vägra låta mig besegras, jag vägrar!

Annonser

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS