Men.. va? I morse vaknade jag med känslan äääntligen helg för att strax därefter inse att det är SÖNDAG idag. Var tog resten av helgen vägen?! Jag förstår ingenting. Det är antagligen alla dessa röda dagar som spökar. Att bara ha en vanlig helg utan extra lediga dagar gick chockerande fort. Och dessutom började den vanliga helgen senare än vanligt. Kl 13 i fredags stämplade jag ut, men bara för att pallra mig till ett grått väntrum hos läkaren. Jag orkar inte lägga någon vidare energi på det. Att min kropp ibland ogillar mig vet jag ju redan. Inget nytt där. Men jag vet också av erfarenhet att väl vald kost och motion kan göra underverk för trasiga kroppar. Dessvärre kan man ju inte sluta röka, sluta äta rött kött och promenera istället för att ta bilen till jobbet (alla läkares kryssa av-lista) när man redan lever så. Men desto större anledning att se över kosten igen och komma igång med ännu mer träning. Vi har varit ganska bekväma här hemma sista tiden, så det är nog dags att anstränga sig lite mer. Man har ju bara en kropp, värt att påminna sig om ibland (eller så blir man påmind vare sig man vill eller inte).

Annars spenderades gårdagen på andra sidan länsgränsen i metropolen Karlskoga. Kalas med saknade universitetsvänner och annat fint folk. Minnen, lek, skratt och vin. Snurrigt och precis lagom festande inpå småtimmarna och oförskämt bra mående idag. Så borde det vara jämt!

Har precis Skype-dejtat syster och planerat lite inför veckan. På onsdag drar vi till Götet och därifrån vidare mot London. Midsommarfirande i Hyde park och massa familjehäng står på schemat. Har så många fantastiskt roliga helger och händelser att se fram emot i sommar! Men nu ska jag passa på att ha lite söndag. Först på listan: (det finns bara en sak på listan) handla färskpotatis och gå hem och äta sillunch i soffan 🙂

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS