Vi har hittat ett skönt flow nu jag och bloggen. Vi har kommit bort från de där långa uppehållen och pressen att varje inlägg måste innehålla något vettigt och välgenomtänkt. Det är ju ingen direkt inriktning på denna blogg, den startade som en dagbok och är tänkt som precis det – en dagbok. Här vill jag ventilera det som skaver och bjussa på saker som gör mig glad. Terapi och vardagsarkiv i ett. Ibland när jag stöter på motgångar eller har en allmän svacka kan det kännas grymt mycket bättre efter att ha scrollat i arkiven och inse att jag varit där förr, men att det precis som det alltid gör löste sig. Det finns faktiskt gånger som jag brottats med mina egna tankar, och inte blivit riktigt klok på mig själv, men sedan letat i arkiven och hittat en liknande situation där jag författat ett skitsmart förhållningssätt efter diverse nattligt filosoferande. Ett egenskrivet facit till livet. Nåja, liten fusklapp i alla fall.

Tisdagen tog slut den också. Jobbet var svettigt även idag, men kändes lite lite lättare. Jag klarade lite fler saker själv, och behövde fråga kollegorna lite mindre. Det går framåt, och jag känner redan nu att sommaren kommer rusa fram i ett galet tempo. Det känns som att det var den där fredagen igår. Fredagen då jag med munnen full med hotellfrukost stirrade oroligt på mobilen och tjatade hål i huvudet på min syster: meeen varför riiinger de iinteee! Det gjorde de ju, och snart har jag jobbat tre veckor.

Efter jobbet pillade jag med en beställning och packade/postade en annan. Har två ynka jobb kvar i beställningsmappen, och de ska få så jäkla mycket kärlek, men sedan måste jag försöka dra ner på det under sommaren. Begränsa mig till det egna skapande när tiden finns och tacka nej till i stort sätt alla förfrågningar. Min deltidstjänst ligger på 93% nu till oktober, och jag hinner liksom inte leva annars. I höst, när jag har mer tid igen, hoppas jag kunna jobba mer i företaget igen.

Klockan är bara 20.30 men jag har redan hoppat i pyjamaströjan och hämtat ut täcket till soffan. Klockan ringer 04.30 (!!!) i morgon eftersom jag, innan arbetsdagen börjar, ska vara på plats i Sthlm. Kurs hela dagen. Mer kommunikation. Inte mig emot, ny kunskap är alltid kul. Det blir dock en lååång dag, men att tågfika med goa kollegor är ganska trevligt ändå.

Annars jobbar jag och S om varandra. Jag sover när han kommer hem, och han sover när jag går till jobbet. Helgen är aldrig så efterlängtad som dessa tråkiga omlott-veckor. Och denna vecka blir det ju faktiskt helg redan på torsdag, åh så jäkla skönt!

Nu: dregla framför teven i soffan. S får väcka mig och styra mig mot sängen när han trillar in i natt!

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS