Söndag. Kan vi vrida tillbaka och börja om på fredag? Jag känner mig inte laddad för en ny arbetsvecka, inte alls. Det kommer bli väldigt mycket på jobbet nu måndag och tisdag. Jag ska jobba själv och jätteny som jag är kommer det kräva en rejäl ansträngning och ta mycket energi. Sedan jag ska till Sthlm på kurs. Långa dagar väntar. Kommer sova som en bäbis emellan dem. Å andra sidan kommer det vara jätteskönt när denna vecka är över, och sommaren liksom börjar rulla på. Ja, sommaren. I dag är det första juni och därmed officiellt svensk sommar. Det betyder även att om mindre än tre veckor reser vi till London och skålar in midsommar med de bästa! Åh vad jag längtar!

S jobbar förmiddag idag och det är ganska skönt. När vi båda är lediga sover vi till lunch och kramas i soffan resten av dagen. I morse gick jag upp vid åtta för att städa och börja tvätta. Sitter nu med ansiktsmask och hårinpackning och pillar med jobb. Till klockan tolv ska jag kryssa av nyttogrejer, sedan får jag ha slapphelg igen. I vanliga fall hade jag sovit till tolv och sedan haft slappsöndag, så idag ger jag mig själv en rejäl klapp på axeln.

Jag vet att jag hade något annat i huvudet när jag började skriva, jag skulle ju för sjutton berätta något? Eller? Nåja, ni får hålla tillgodo med min grymt intressanta städning och hårinpackning så länge, puss! (Det fanns vin kvar från igår. Tänka sig, vin kvar, på min ensamhetstvättsöndag. Att vänta på torktumlaren är tusen gånger trevligare på balkongen med ett glas rött!) 

Photo 2014-06-01 11 29 06

 

 

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS