Vilken helg jag har haft, den bästa på länge. Kickade igång den med hotellfrukost med syster i fredags, bara en sån sak. Sedan har den ena trevligheten avlöst den andra. Sovmornar, kramar, filmer, promenader i kortärmat, jäkligt god mat, varmt väder och kall öl. Jag och S var oplanerade tillsammans – det bästa som finns! Lyckades runda av storstädningen med att rensa (mocka) garderoben också. Jisses, det tog seriöst två timmar att riva ut och få in allt igen. Men nu är det gjort. Belönade mig själv med nya kontorsbyxor. Ja, i morgon är det kontoret som gäller. Nytt skrivbord, ny kaffemaskin och nya kollegor. Mer pepp än nervös, men klart jag är lite spänd. Har dock enbart utbildning nu hela denna vecka, så det känns jätteskönt och lyxigt. Har haft fler arbetsplatser utan utbildning än med. Är mer van med smått jobbiga upplärningsmetoden: hej, välkommen till oss. Här har du lösen till intranätet, ladda ner och skriv ut det du behöver längs vägen typ, så kan du väl typ kika runt lite i systemen du inte kan och börja köra om en timme eller så? Grymt skönt att slippa den panikveckan på nya arbetsplatsen, varit där alldeles för många gånger redan.

Nu: te och nattmacka. Och krama på min livboj och trygghet i alla väder!

Önska mig lycka till är ni söta, hej hopp!

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS