Idag söndagsplanterar jag sånt som (förhoppningsvis) växer. Vi har ingen trädgård och en icke uppstyrd bastu till balkong, så det halvsoliga och lagom varma köksbordet får agera plantbord tills vidare. Vi äter ändå alltid framför teven. Alltså, alltid som i alla måltider dygnet runt. Haha så jävla illa men det är faktiskt sant. Vi har i alla fall planer för balkongen. Att den är överfull med eftermiddagssol må vara ett lyxproblem, men fortfarande ett problem. Vi har tänkt oss ett lite högre balkongskydd, nästan som väggar, och diverse parasoll och skyddstak över växter och möbler. Men ungefär allt vi behöver är slutsålt såhär första veckan i maj, så projektet ligger på is. Fina krukor och fantastiska kuddar har vi hunnit plocka på oss, men det är för gassande där ute för både människa och planta som det ser ut just nu.

Annars väntar en spännande vecka. Jag har tre beställningsjobb på schemat (så. himla. kul!) och hoppas samtidigt spänt och lite oroligt på samtal från någon av tjänsterna jag sökt. Håller så många tummar jag bara kan, gör det ni också är ni söta!

Photo 2014-05-04 16 33 35

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS