Hej helg. Det är lördag och här hemma är vi lediga hela helgen samtidigt för en gångs skull. Livet känns extra lyxigt då. Igår blev vi bortskämda med fredagsmat som plingade på dörren, den behövde varken handlas eller lagas, utan dök upp färdig att äta tillsammans med förträffligt middagssällskap. Idag har vi fortsatt lite på samma bana, vi äter. Fluffiga vita kolhydrater med ost varvat med mer kompakt socker i lösvikt. Utanför skiner solen och det känns nästan bortkastat att lägga de ljusa timmarna på Smaug, men samtidigt är det så oslagbart skönt att göra ingenting alls med den man älskar allra mest.

Annars är jag förvirrad över livsval och vägar att gå. Det har jag väl varit mer eller mindre hela livet, vilket jag lyckats leva alldeles utmärkt med. Men varje gång jag står och trampar i ett vägskäl, innan jag har koll på var det bär av den här gången, är det jobbigare. Att fylla 30 om en vecka är inte ångestfyllt i sig, men samtidigt tvingas jag sakta men säkert inse att det är skillnad på 20 och 30. Vad som är värdefullt och viktigt förändras med åren, och det finns en gräns där framtidsdrömmar om hus och familj blir nutidsdrömmar om hus och familj. Och djur, jag vill ha djur också. Det är där jag står och trampar och skaver just nu. Vid det där första riktigt stora vägskälet i livet. Och funderar över vad som väntar eller inte väntar runt hörnet.

Sedan är det väl allt det där runt om också, jobb, hem, pengar osv. Sånt där som alltid löser sig. Så det tänker jag försöka låta bli att lägga energi på.

Processed with VSCOcam with t1 preset

 

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS