Asså äntligen börjar min energi att hitta tillbaka! Har varit på jobbet, promenerat dit och hem (lugnt förstås) och ätit grymt god middag ikväll utan att kvävas av tuggandet. Och Simon, som också varit krasslig, är tillbaka till sitt normalsjuka jag. Nu är det seeeen fredagkväll, den där sambon snarkar i soffan och vi har en gemensam ledig helg framför oss! En feberfri sådan utan 48 timmars sömn. Så. jäkla. efterlängtat. Vi har inga direkta planer utan ska bara fixa och dona, kika på stan, dricka kopp, plöja serier och ha det fantastiskt gött. Ingen stress, bara fint! God natt!

simsochjag

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS