2014 har hittills inte bjudit på någon kalastillvaro direkt. Jag har varit förkyld och hängig sedan dag ett på detta år. Har skojat lite om att jag verkar dragit på mig en permanent förkylning, vilket jag borde hållit tyst om. Jag har nämligen något knas med slemhinnorna, och kan alltså knappt andas. Jag har även fått problem med bihålorna och har migränliknande huvudvärk varierande antal timmar om dagen. Inga nässprayer/mediciner/koksaltlösningar osv har hjälpt, så nu är jag på en kortisonkur i väntan på tid hos specialist. All svullnad och torrhet har börjat sätta sig i halsen också, vilket gör det tungt och jobbigt att prata. Kämpade mig igenom lör-sön på kontoret, och släpade mig dit i morse, för att krypa hem igen vid lunch. Har minus på energikontot och mår riktigt jävla uselt.

Jag förvandlas mer och mer till ett vrak. Kan inte träna, inte ta en promenad, orkar knappt röra mig utan att bli kort i andningen och yr. Hela min kropp tar verkligen stryk av detta. Blir liksom svagare med dagarna och får maktlös sitta och känna mig själv förfalla. Idag ringde jag och försökte skynda på min tid hos näsa-hals (var hos allmänläkaren förra veckan) Men sjukvården tar tid. Är du inte döende räknas det inte som akut, och brådskande ärenden tar ändå sina veckor. Så många sjuka, så långa köer, så alldeles för lite personal. En ska inte bli sjuk helt enkelt, av alla anledningar som finns ungefär.

Det värsta just nu är att en vanlig förkylning också verkar ha hittat mig. Har alltså förutom detta sämsta allmäntillstånd ever även feber, halsont och dubbel huvudvärk. Inte så konstigt kanske, gissar att mitt immunsvar är ungefär 0.

Varsågoda för detta fantastiskt muntra inlägg. Och håll en frisk tumme för mig är ni söta.

Vi hörs!

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS