Man ska inte ropa hej osv. Inte långt efter mitt hurraförlivet-rop blev jag sjuk. Nu är det väl iofs mer troligt att min förkylning kommer från hostande kollegor och snorigt vinterfolk i allmänhet, men det är bara så typiskt. Jag hade flow, så plötsligt stannar världen. Jag orkar inte ens ta mig och min smutsiga, varma, kliande hud in i duschen. Redan igår kändes huvudet som en välgödslad vattenmelon, men eftersom jag ändå tagit mig till jobbet tyckte jag att det var onödigt att vika sig. Jag knaprade några alvedon till lunch, och höll ut till utstämpling. Slockande i soffan när jag kom innanför dörren och inbillade mig att det var trötthet. Men så vaknade jag i morse av en feberdröm, för att möta ickeexisterande ögon i badrumsspegeln. Några amatörtrummisar i skallen på det och jag kröp ner igen. Blev väckt vid lunch för att någon var snäll och ville mata mig, men har likt förbaskad gråtit av trötthet hela dagen.

Blir hemma i morgon också och sedan är jag, tur i oturen, ledig på fredag. Det känns bra då jag är sämst i världen på att vara hemma från jobbet. Kan inte släppa arbetet alls. Fyller hjärnan med dåligt samvete och jobbiga resthögar på skrivbordet, hur mycket jag än försöker banka in i huvudet att inget blir bättre av det. Jag klarar inte av att gå hem när jag mår kasst, och går alltid tillbaka för tidigt, vilket ofta bara straffar mig själv. Men som sagt, på fredag är jag ledig, så det känns ganska okej ändå. Jorden slutar inte snurra för att jag är hemma två dagar, försöker jag säga till mig själv.

Det värsta just nu är dock att jag inte kan sova. Klockan är halv två på natten och jag är så satans trött. Vill bara blunda mig genom febern, men det bultar, bankar, blir för varmt, för snorigt osv. Tänkte plöja en film men allmäntillståndet är för dåligt för att det ska fungera. Det finns liksom inget mysigt med att krypa ner med täcket till ett romantiskt äventyr, jag blir bara irriterad då jag inte lyckas drömma mig bort från detta flåsande med öppen torr mun som min idiottäppta tvingat mig till sedan igår. Jävlar vad jag gnäller nu, men det är verkligen skittrist! Hörde ni? Skittrist!!!

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS