Det går bra nu. Jag är alltid lika rädd för att säga det, inte för att det straffat sig tidigare, men på nå vänster är det alltid läskigt att tala högt om lyckan. Det känns farligt. Och lite fult. Kanske är det mänskligt, kanske är det svenskt, kanske är det bara jag? Självklart är det inte bara jag. Världen är nattsvart på sina allt för många ställen, och det är mer än logiskt att ifrågasätta sin lycka och hur rättvis den egentligen är. Samtidigt blir det inte mycket till liv över om man ska släppa in verkligheten totalt.. så.. ja.. tillbaka till det hanterbara.

Vardagen är fin. Balanserad liksom. Jobbet flyter på, skapandet också. Idéerna verkar aldrig sina och motivationen är lättfunnen. Bra mat känns enkelt och jag har börjat hitta tillbaka till träningen efter en liten svacka. Det går framåt för människor i min närhet, jag är omringad av mycket glädje och jag känner mig lycklig varje dag. Han snarkar tyst här intill och jag älskar honom och oss mer för var dag som går. Vi har sedan länge växt ihop på det där bra sättet som gör en starkare även när man är isär.

Är det något som spökar är det min gamla vanliga rastlöshet och äventyrslängtan. Vill se nytt, upptäcka annat, spendera dagar på hästryggen och bestiga nya höjder. Lära mig fler språk, uppleva andra kulturer och besöka platser jag läst om. Inget nytt alltså. Det är en stundtals jobbig känsla, den att aldrig kunna slappna av och vara helt tillfreds med livet trots att det är så jäkla bra. Samtidigt är längtan efter äventyret irrationell, då jag även strävar efter ett tryggt hem, vardagsrutiner och det lilla lugna livet. En livs levande paradox, det är jag det. Men det är helt enkelt något jag kommer få fortsätta jobba med. Just i detta nu ska jag krypa ner bredvid han i soffan och fortsätta njuta av att må bra och vara kär.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS