Ja, jag inser att jag är ungefär lika kass som en Icapåse på att uppdatera (och sätta rubrik) men nyår liksom kräver ju sitt inlägg. Men här sitter jag, tänker tillbaka på året som varit, och tycker inte det har hänt ett skit. Jag har flyttat några gånger, bytt jobb några gånger, ändrat hårfärg några gånger, börjat planera för en flytt. Igen. Ja.. ni hör ju.. det vanliga. Eller jo! Jag har ju startat eget också, det är iofs nytt. Och något jag med spänning tar med mig in i 2014.

Jag tror inte 2013 behöver vidare djupdykningar. Året började på bästa sätt med Simon, och avslutas i morgon på bästa sätt med Simon. Och tolv andra pärlor. Bästa vänner skålar och skrålar på Karlagatan med oss, det kan inte bli bättre. Gott nytt år!

Photo 2013-12-24 11 33 09

 

 

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS