Dan före dan före dan. Och här sitter jag ensam hemma i soffan. Jag älskar allt med julen, allt utom det faktum att min sambo inte är här, det här året heller. Det är logiskt, självklart vill han vara med sin familj på jul och självklart vill jag inte att han ska vara utan dem. Men den egoistiska delen av mig skrek så högt det bara går att göra tyst i morse när han gick till tåget. Aldrig känns hemma tomt att komma hem till som när det lyser i adventsstaken men ingen finns där att julfilmsmysa med.

En stor del av tråkighetskänslan beror nog även på jobbet. Jag har jobbat hela helgen och jag jobbar i morgon. Alla statusuppdateringar om godistillverkning och släktmiddagar får min bittra underläpp att hänga ner till naveln. Att arbeta på en skidanläggning när vädret lovat 10 + under julhelgen är inte direkt stämningshöjande det heller. Men jag håller hårt i tanken att i morgon eftermiddag bär det av ut i skogen, till fina familjen och saknade syskonen. Och det väntas massa fantastisk ledighet mellan jul och nyår. Inga måsten, bara äta och umgås. Å jisses vad jag längtar.

Annars har jag julklappar som ska slås in ikväll. Och rimmas på. Jag tänker äta vörtbröd till middag och dillchips till dessert. Bara så ni vet. Kanske dillchips till förrätt också, nu när jag tänker efter. GOD JUL!

Photo 2013-12-20 23 05 42

 

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS