I helgen var jag på bröllop. Det var fantastiskt fint. Lagom kort vigsel, lagom lång fest. Glädje, kärlek, fnitterfylla och sist kvar på dansgolvet. Jag, en vän, bruden och Ylvis. Ring-ding-dingade av oss skorna och skrattade käkarna ur led. Vinglade hem strax efter 02 och klev innanför dörren en kvart tidigare. Den där timmen och trädgårdsmöblerna som ska fram- och tillbaka ni vet. Alltid lika förvirrande.

Min lilla skrutt till bror landade på Nya Zeeland idag. Han ska jobba där ett tag. En syster planerar inför deras äventyr i samma land och en annan har precis fått nytt coolt jobb i London. Själv måste jag tacka nej till onsdagsquiz eftersom det krockar med Bonde söker fru. Och Keso med smak av fyra sorters lök verkar ha försvunnit ur sortimentet.

Annars har vi verkligen hittat hem på Herrhagen igen. Det känns som att vi alltid har bott här. Jag inbillade mig att vi skulle trivas bra, men aldrig fullt ut då jag såg det mer som en mellanlandning innan hus och trädgård. Men så känns det inte alls. Vi har massa plats, jag trivs förvånansvärt bra på stan och det är skönt att slippa drömma om vattenläckor och amortering. Det finns tid för det i framtiden. Ingen panik liksom.  Vi trivs, känner efter och har det bra.

bubbles

Kommentarer

One Comment

Post a comment
  1. september 6, 2014

    Ett litet tips jag sje4lv skulle kunna te4nka att nappa pe5 (me5lar och fotar m.m. mem tpateer e4r ve4l inte min grej)Jag letar eftrer en luftig tapet med fje4rilar pe5, men det e4r en sorglig brist pe5 denna typ, av vackra och lite vardagslyxiga ve4ggbekle4dnader. Jag menar ,…Vem tycker inte om Fje4rilar????

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS