Hejsan. Här sitter jag, fulladdad med koffein, och har nyss vinkat iväg den bästa av rödtottar. Det har varit en bra söndag. Lång. Och bra. I morse plockade jag fram kängorna och sparkade löv hela vägen till affären. Jisses vad jag älskar den här årstiden. Har eldat värmeljus och varvat te med kaffe hela dagen. Och min fantastiska syster fyller 25 idag, hurra! Jag har fikat och firat på håll här i regniga solstaden tillsammans med mamma som hade vägarna förbi, samt syster med sambo som bor här i stan. London har varit med på några hörn också. Förutom att hösten i sig är underbar betyder den också att julen närmar sig. Och i jul kommer det bästa av England hem, det är inte klokt vad jag längtar! Jag älskar jul! Ja, det är ett skrikande rosa tjoho-inlägg detta, löven som virvlar och mörkret utanför fönstret gör såhär med mig. Varendaste år. Ett höstbarn av rang. Dessutom har jag tagit tag i den där osäkerheten på mitt jobb. Lyssnat på magkänslan och följt hjärtat. Vilket resulterat i att jag för första gången i mitt liv har sagt upp mig. Yes, i osäkerhetens skittuffa tider lämnar jag mitt jobb om två veckor. En del av mig säger att jag fan inte är klok, men mest känner jag mig lättad. Fortsättning följer…

Photo 2013-09-15 12 28 57

 

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS