Jag har inte hunnit öppna datorn sedan i fredags (i skrivande stund är det onsdag). Jag var uppe i hembyn och vände, samlade ihop livet (kaoset), transporterade det 30 mil söderut och flyttade in det på Karlagatan i söndags eftermiddag. Nu bor vi här. Jag, Simon och en blå dinosaurie. Jag har fixat med det jag hunnit efter jobbet, vilket är en förskönande översättning av pysslat mer än vad jag faktiskt har packat upp. Mycket roligare att måla tavlor, shoppa mattor och googla gardiner än att beta av gamla kartonger. Men det går framåt i alla fall. Nygamla möbler ha vi köpt också. Hög tid att ta tag i den där flytta-in-bloggen nu, så satans lite av den bara; hög tid, låg tid, all sorts tid. Kanske sätter min käre spelevinksambo på uppdraget. Vi hörs!

Photo 2013-09-04 18 54 46

Annonser

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS