Hösten flåsar verkligen i nacken nu. Jag bytte ut kalla koftan på jacka igår, och i morse lekte jag inte nudda löv på väg till lördagsgodishyllan. Vi flyttar ju in om två veckor (halleluja!) och jag kan knappt bärga mig tills jag får börja knarka värmeljus i nya slottet. Pysselbloggsflikarna går varma här hemma, och just nu är jag på jakt efter de perfekta klassiska glasburkarna. Min syster hade gjort så himla fint i midsomras, flätat tunn ståltråd och hängt upp burkar som ljuslyktor i taket. Hur mysigt som helst. Jag tänkte färgklicka dem, alltså värmeljusen, med washi-tejp. Smartaste uppiffningen då ljusstakarna är genomskinliga.

midsommartak

Photo 2013-08-17 14 39 17

Photo 2013-04-26 09 45 53

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS