Ja, jag åkte ju hem och nu har jag kommit hem igen. Ångesten över att ha två hemma glänser lite extra såhär i midsommartider. Hela familjen samlad, händer knappt på jul ens längre. Ditflygna både London- och Skånebor. Finaste vännerna och bästa farstubron att dricka morgonkopp på. Det var en gigantisk underläpp som kramade katt, syskon och byn hejdå igår. Vi hade en alldeles för fantastisk helg och hann knappt med att sova. Den kortaste långhelgen någonsin. Det var tungt att komma till Karlstad igår. Tungt. Att först behöva trängas med mitt packade liv som bara står där och väntar i Storvik, och sedan några timmar senare kliva in i en ekande alldeles för stor lägenhet som inte ens är vår. Bostadsjakten går minst sagt idiotsegt. Och ja, jo, vi har ju både önskemål och krav vilket inte direkt förbättrar våra chanser. Men vi flyttar ju inte var som helst när vi redan bor någonstans. Vi letar ju efter något som känns hemma, klart som tusan det tar tid. Tråkigt som fan dock. Sov dåligt och vaknade osugnast i världen på måndag. Hade min första riktigt tråkiga dag på jobbet och bussen hem dök inte upp. Hurraaaa för detta glädjeinlägg! Jag verkligen känner hur jag berikar världen med min optimism. Nu ska jag äta mitt lördagsgodis (inte ens det hann jag med i helgen!) och hänga med täcket. Försöka kväva ångest jag inte ens kan placera. Åh vad jag skulle behöva någon som plockade bort mig till någon annan stans just nu. Eller i alla fall bäddade ner mig och satte på en sagofilm. I morgon är det en ny dag och den ska banne mig vara en bra en!

1005692_10152927238510654_612569508_njag och mina syskon i fredags 

Annonser

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS