Insåg precis (kl är 22!) att jag ska upp kl 06 i morgon bitti, för att inte komma hem innan det ska sovas. Långdag på jobbet och sedan direkt till sommarfest. Och i övermorgon åker jag ju för sjuttsiken hem direkt efter kontoret. Lär ju inte vara världens piggaste morgonen efter kontorskalas med skaldjursfrossa och vin heller. Midsommarpacka vore alltså en god idé. Detta packandet alltså, min ständiga akilleshäl. Jag är bränd om nosen, stressig i magen och vill bara sova. Ja, nä, sova it is. Vem vet, om jag ställer väskan på golvet kanske den sugit åt sig lite av mina klädhögar när jag vaknar 😉 PUSS!

93f0d3a0efe811e1bf7c22000a1e9ddc_7

Annonser

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS