Jag sparkade igång denna fredag med att knata in på kontoret, hälla upp en dubbel kopp svart och strax därefter missa munnen. På mig hade jag ett linne i den kaffevänliga nyansen vitt. Något jag däremot prickade in var en klämdag, vilket innebar en jäkla massa ledigt folk. Min spontantillverkade batik-klädsel gick alltså skapligt obemärkt förbi. Ibland går det dåligt när det ska liksom.

Nu är det alltså helg igen. Det är så satans skönt! Jag och mina hettande kinder har moffat hamburgare och druckit för mycket kaffe. Nu sitter jag nyduschad och uppkrupen i sängen, med datorn i knät, fönstret på glänt och de sista solstrålarna på fötterna. Min kille knappar två meter bort, men jag ska strax gå och störa. Krama ikapp inför natten då han ska jobba. Tillbaka till vardagen alltså, men trots våra tvärtom-scheman så har vi det ganska bra. Ganska jäkla jättebra!

IMG_8080

Annonser

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS