Sicken dag va! Denna onsdag började exemplariskt med att våra två alarm här hemma ringde samtidigt. Vi har annars en vana att jobba och sova om varandra, men igår la vi oss ihop och i morse gick vi upp tillsammans. Jag passade på att släpa med mig min fina kille promenadvägen till stan, så förnöjt! För att inte tala om att pussa hejdå och lycka till idag! när vi skiljdes åt vid Hagatorget. Sedan göra våra timmar och mötas upp på stan direkt efter jobbet. Köpa sallad, leta på bästa gräsplätten i parken och äta middag ihop barfota i solen. Synkade. Samma dygnsrytm och lika schema. En vardagsgrej man uppskattar mer än något annat, eftersom det annars hör till extremovanligheterna.

Fick med oss en flaska rosé hem också. I morgon är det ju nämligen rött i kalendern, viket betyder jätteledigt (och stängt på systemet). Vi har planerat premiärtur med båtbussarna här i stan. Packa med oss vrålpicknick till stadsparken, klappa lite söta djur och hänga på en filt. Klarblå himmel är beställd och nya solbrillor inköpta. Ikväll ska vi bara vara, kika film och äta gott. Njuta av att sakna måsten och ha en sovmorgon att se fram emot. En förjäkla fin dag helt enkelt. Och sommaren är här också, fantastiskt!

4

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS