Jag har ju glömt berätta om veckan! Dagarna som varit förtjänar absolut en plats i minnesarkivet, så här kommer en sammanfattning. I onsdags packade jag väskan och drog till huvudstaden. Där väntade mingel med två söta praktikanter, mycket fniss blev det. (Notera sicka snygga tröjor de fått på sig!).

Photo 2013-05-29 17 40 55

Efter några snittar och tre glas bubbel snurrade vi vidare ut mot Lidingö för konferens. Det blev ett intensivt men grymt trevligt veckoavslut. Dagarna bjöd bland annat på spännande social-medie-workshop och klurig trekamp (som mitt lag självklart kammade hem vinsten i!)

Photo 2013-05-30 09 42 28

Inte så dumt torsdagskontor.

Photo 2013-05-30 22 40 59

På fredagen packade vi ihop oss, kramade de andra kontoren hejdå och återvände till Värmland. Sjukt nöjd med dagarna! Hem för lite kvalitetstid med min bättre hälft. En flaska vitt, solnedgång och balkongskvaller. Svårslagen fredag!

Photo 2013-05-31 19 21 02

På lördag morgon ringde klockan och det var bara att tömma den ouppackade väskan på golvet och fylla den med nytt. Morgontåget till Degerfors, och tänka sig att jag sprang in i min gamla idol på stationen också! Dåligt lycklig tjej!

Photo 2013-06-01 10 38 35

Komma fram, kramas och korka upp för en fantastiskt härlig heldag i solen!

Photo 2013-06-01 20 24 14

På kvällen blev det festligheter och jag skrattade och dansade tills fötterna inte orkade mer. En grymt kul kväll!

Photo 2013-06-02 00 31 52

Igår var det en sliten, lite småynklig men jätteglad tjej som stod på en öde Degerfors-station i väntan på morgontåget hem till Karlstad igen. Möttes upp av Simon på stan, handlade ett berg med ciabattor, ett kilo godis på hemmakväll och bosatte oss i sängen/soffan resten av dagen. Var väl inte världens mest utvilade i morse när jag kom till jobbet, men jag lyckades kämpa på bra ändå. Och trots massiv trötthet skippade jag bussen och snörade istället på mig springskorna efter utstämpling. Så jäkla värt det!

Photo 2013-06-03 16 08 31

Är så sjukt trött i både huvud och kropp nu, sköönt! Vad passar då bättre än ett helt nytt avsnitt Game of Thrones!? Man måste ju älska måndagar när den serien finns. Vi hörs mina vänner, PUSS!

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS