Satan vad dagarna springer på. Nyss måndag, imorgon fredag, jag hinner inte med! Denna vecka har jag dessutom gått längre dagar med fullt upp på jobbet vilket inte direkt gör så tiden går saktare. Bara en långfredag kvar nu sedan blir det direkt från kontoret till stationen. Kinna på schemat! Mys och häng hos svärisarna, guuu så gött!

Jag står nu inför utmaningen att packa allt inför helgen INNAN jag går och sover (vilket enligt mina beräkningar ska ske om två timmar). Inom denna tidsram ska jag även duscha, hårinpacka, raka kroppen benen (låter trevligare) och plocka ögonbryn. Dessa hårbestyr alltså. Eftersom jag ska från jobbet direkt till tåget så får Simon uppdraget att transportera min (jättefärdigpackade) väska ner på stan i morgon eftermiddag. Den förväntas då, förutom skapligt lämpliga kläder, även innehålla smink, duschgrejer, ansiktsgrejer, krämer,.. ja men ni vet, sånt man inte ska glömma om man vill känna sig hyfsat hel och fräsch helt enkelt.

Summan av det hela är väl att jag borde sluta hänga vid datorn och sätta igång. Jag ska. Snart. Jag ska bara..

Måste flika in hur jävla mycket jag tycker om min kille också. Han är verkligen fantastisk. En sådan klippa. Ställer alltid upp. Fixar och ordnar. Peppar och piggar upp. Snällast och finast i världen (yeah, något partisk). Men seriöst, den människan är verkligen helt otrolig!

Photo 2013-05-23 16 16 18

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS