Photo 2013-04-27 00 33 59

Söndag. Den sista i april. Det betyder att nästa söndag är det maj. En söndag i maj. Det klingar fint. Vi sparade lördagsgodiset tills idag eftersom Simon jobbade kväll, men nu är han äntligen lite ledig. Jag börjar min utbildning för nya jobbet först på torsdag. Alltså skulle det lika gärna kunna vara lördag, så vi bestämmer oss för att det är det. Förmiddagen har spenderats i ritprogram och utan kaffe. När nattjobbaren sover till mitt på dagen blir jag världssämst på att äta frukost. Och göra kaffe. Jag ska ju ändå göra det sen. Men nu suger det i magen och lösviktssockret väntar, så jag ska sparka upp den där bästa (pussa tills han vaknar) och sedan ska vi ge oss ut i solen en sväng. Det blir det garanterat soffa, serier och bara vara resten av dagen.

Annonser

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS