Jag lägger nästan all min tid just nu på hem-tankar. Sparar inspirationsbilder, surfar auktioner, bläddrar i färgskalor och drömmer mig bort. Det är så satans kul och spännande att vi ska skaffa oss ett hem tillsammans. Ett riktigt gemensamt hem-hemma. Jobba och stanna i samma stad på tillsvidaretid. Något nytt men jävligt efterlängtat. Vi har väldigt lika stil med olika utsvängningar, vilket i praktiken betyder en perfekt match där allt passar ihop men vissa saker är mer Simon och vissa mer Janet. Vi har en gemensam kärlek till mönster och färg. Är båda mycket för 50-tal, men mer åt det dova och stilrena hållet än typ schackrutegolv och färgkylskåp. Lite romantisk retro. Och vi är överens om att hemmet ska bestå av saker framför tomma ytor. Så skönt! Just ikväll googlar jag soffor och skissar tryck. Det är ju skitbilligt och lätt att trycka tyg nu för tiden, så jag sitter och ritar blommor som eventuellt ska bli en kudde. Jag ritade potentiellt kuddfodral även igår, vad tror ni om lite fiskar i TV-soffan?

Photo 2013-04-28 00 16 16

Copyright © Janet Kristina 2013

Annonser

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS