sommarkänsla

Hörrö sommaren, förstår du hur mycket jag längtar efter dig? Hur många dammiga grusvägar jag ska vandra, hur många balkongkaffe jag ska skratta mig igenom och hur många jeansshorts jag ska spilla glass på? Vindimma och varma kinder i solnedgången, kvällsbad, gräsmattemusik och loppisrundor. Alla mörka vatten och klängiga sjögräs jag ska besegra och alla huggormar jag kommer skrika åt. Sushi utomhus. Kissa i brännässlor. Läsa skvaller om kungafamiljen och äta mariekex på en alldeles för varm strand. Plocka frukost på strån och lösa melodikrysset i solglasögon. Duscha kallt för att man är så både kroppsligt och själsligt jättevarm. Sa jag att jag längtar efter dig?

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS