03.45 ligger jag här i mörkret, med surfträningsvärk i underarmarna av att hålla upp mobilen. Jag slog för en kvart sen upp ett par klarvakna ögon till en något olämplig vakentid, och efter att ha scrollat måsteapparna hamnade jag här. Det är så fantastiskt att man kan tycka så mycket om någon. Jag ligger här bredvid och ler med varje andetag han tar. Känslan är så varm och fin så den.. ja men.. ni vet.. brinner. Han och vi brinner i mig dygnets alla sekunder, och jag har aldrig förr varit så otroligt lycklig.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS