Och så kom äntligen våren! Jag sitter uppkrupen i soffan med en söndagskopp, sparat lördagsgodis och en sisådär trettio sprillans nya fräknar. Det blev närmare två mil i solen idag, så fötterna gillar också denna extremt stillasittande kväll. Planerar att sittligga här, kika serier, tugga tantgodis och slösurfa tills jag slocknar. Får ner ett ord här och ett ord där i en ny liten novell också. Har mycket påbörjat nu, och är såå nära att ha min första lilla berättelse klar. Känns så sjukt kul. Ja har ju, på uppdrag av andra, skrivit både kortare grejer och manus förr. Men aldrig en längre historia på uppdrag av bara mig själv. Jag vet ju inte alls om den kommer komma längre än ner på mina egna papper, men bara att lyckas färdigställa något med en början, ett slut och dessutom ett mittemellan är en av mina största drömmar, och det känns fantastiskt att veta att jag faktiskt kan göra det. Simon smittar med sin kreativitet och gör mig så peppad på att knappa mig närmare den här författardrömmen jag dragits med sedan för alltid.

Är för övrigt så jäkla nöjd med den här helgen. Har umgåtts med en systeryster hela dagen och precis Facetimat London med en annan. De fyller mig alltid med så mycket energi. Sådan lyx att ha hela fyra stycken superbatterier och bästisar. Och så har ju Simons fina familj varit i Solstaden i helgen också. De var världsbäst och kom hit med grejer och gjorde IKEA med oss. Sedan bjöd de på både mat och bästa sällskapet två dagar i rad. Världens härligaste svärisar. I morgon väntar sovmorgon (OCH GAME OF THRONES!) så ingen måndagsångest här inte. Bara längtan efter sommaren och grillpremiär. Kanske ska jag skriva på ett lite småviktigt papper i veckan också kanske. Puss!

Photo 2013-04-21 21 00 36

Photo 2013-04-21 16 21 05

Photo 2013-04-21 16 38 38

Photo 2013-04-21 16 23 50

Photo 2013-04-21 20 55 36

Photo 2013-04-21 18 53 49

Photo 2013-04-21 19 46 01

Annonser

Kommentarer

One Comment

Post a comment
 1. Pappsingen #
  april 23, 2013

  Hejsan hej på dig!!!
  Fastnade direkt för en sak här som du skrev…
  Hann inte läsa hela inlägget, då mina tankar fastnade vid ”tantgodis”
  Jag tyckte det var ett så roligt och charmigt uttryck.
  I mina tankar är det godis som man äter, när man inte har några riktiga tänder utan kör med löständer.
  Men vad är tantgodis egentligen?
  Vad är det du kallar tantgodis?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS