Sådärja. Jag gick utanför dörren till 7 härliga (ha!) minusgrader strax innan 06.30 för att vinka av Sims vid stationen. I pyjamasbyxor och trögstartade ögon. Jag alltså, inte Simon. Nu har jag ätit frukost, snabbscrollat tidningarna och snart hällt i mig tebalja nummer två. Och klockan är bara 07! Det är nu jag skulle kunna vara duktig, hoppa i träningskläderna och göra byn runt i soluppgången. Men eftersom jag ska in till Sandviken idag, för både soffhäng och promenix så undanflyktar jag mig med det. Det funkar nog nämligen alldeles utmärkt att krypa ner under täcket en timme till.

Photo 2013-04-11 07 06 25

Annonser

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS