Satan vilken fin dag. Förkylningen börjar släppa. Men andra ord: jag snorar äckligare än någonsin. Men huvudet är inte längre vattenmelon och kroppstemperaturen är som den ska. Sitter  och betar av massa måsten så strax blir det stora kaffekoppen och en promenad i solen. Grymt springsugen, men nu tar vi det lilla lugna. Humöret strålar ikapp med vädret. Känner mig så jäkla inspirerad och taggad på livet. Vår på gång och kaaanske sitter det lite skriveri i fingrarna som vi ska göra något åt ikväll (jag kan seriöst bara skriva kvällar och nätter). Jag må vara seg som satan, men varje ord är ett ord närmare någonting färdigt. Nu koffeinkick och fixa bikinirumpan (eller nåt) PUSS!

IMG_7929

Annonser

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS