Jodå, telefonintervjun gick bra. Nu går vi vidare till ansikte mot ansikte nästa vecka nere i värmelandet det sköna. Och min fina kille åker dit redan på torsdag. Nu, när vi dragit, då passar vi minsann (hoppas vi!).

Sjukt spännande. Samtidigt är det saker som gnager. Dels har jag en intervju i Gävle nu i veckan. Hur fokuserad kommer jag lyckas vara på den nu? Med hjärtat på annat håll och med vetskapen om att jag inte vill vara här själv i sommar. Tänk om jag sumpar den för att sedan inte få jobbet i Karlstad, den där gapar efter för mycket-klassikern. Det suger för jobbet är ett drömjobb. Fast egentligen, vad är ett drömjobb om hemma och kärleken är någon annan stans?

Jag försöker att inte tänka sönder allt men det blir så jäkla mycket mer pressat när man åker 30 mil dit och 30 mil hem bara för en intervju. Inte direkt så man springer över lite snabbt utan det blir ju ett helt projekt. Även om det går tokbra kanske det bara resulterar i en andra intervju. Mer åka. Det är skitsvårt att liksom bara ta det som det kommer när allt måste planeras. Och jag känner mig så sjukt oflexibel. Det är NU jag skulle ha behövt en bil. Miljö- och träningsmänniskan i mig har alltid kämpat för att jag inte behöver bil innan jag skaffar barn, men just nu skulle det underlätta nåt så galet. Tåg kostar skjortan och är helt opålitligt. Jag har ju ett körkort som bara ligger och skräpar, som en dyr accessoar man aldrig använder. När jag står där, ensam i spöregnet på en stängd station i Degerfors, och ankommer om två minuter har blinkat i 40 min, då hånskrattar det från fickan.

Fy satan vad jag gnäller nu. Riktigt tvinnar tankebanorna och tvingar ner mig själv i funderarträsket. Låt det vaaara Janet, det blir som det blir, och det blir skitbra! Rätt inställning vinner alltid oavsett utgång.. yep!

Photo 2012-08-07 15 50 35

Annonser

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS