Helt otroligt: jag är förkyld igen. Vad har jag blivit för en vekling? Mitt immunförsvar måste ju vara typ noll. Det känns som att jag det senaste året fått igen för alla förkylningar jag smitit undan tidigare i livet. Jag var knappt förkyld på 27 år, men sedan förra sommaren har jag fått äran att husera två influensor, en lunginflammation och fler förkylningar än fingrarna räcker till. Buuu!

Fram tills idag har veckan i alla fall varit grymt skön. Vi har varit ute i solen och rört på oss varje dag och jag är ju bortskämd med att ha två bästa sortens barndomsvänner här hemma, varav en pluggar och den andra är hyfsat mammaledig. Så en helt vanlig vardag kan vi ta en långpromenad i morgonsolen och lång lyxfrukost efteråt. Och charmas av den sötaste lilla trollungen såklart.

Och precis som jag misstänkte ringde ju Karlstad också, så jäkla dumt att vara 30 mil bort då. Det blev i alla fall en telefonintervju som kändes bra. Inte drömjobbet, men samtidigt ett jobb som är trevligt och mycket jag. Och det bästa med det är att det.. ja.. FINNS I KARLSTAD! Haha mm, jag längtar hem. Och det är riktigt frustrerande att inte kunna ”jag kan kika över på en gång” när det ringer. Haha, nu låter det som att jag gnäller över att ha ett jobb på g hemma, det är ju för fasen fantastiskt!

Nu ska jag fylla på kaffekoppen och fortsätta denna slappa söndag, puss!

Photo 2012-11-03 14 29 41

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS