Hej och sorry för något gles uppdatering. Jag har fyllt år och firat påsk med familjen hemma i byn, trevligt och gott på alla sätt. Fantastiskt att träffa bästa barndomsvännerna och stora bäbisar också.

Oooooch.. så har jag äntligen kommit på vad jag vill göra med mitt liv! Helt otroligt. Tack mina underbara vänner och älskade Simon som stöttar mig och hjälper till. På lördag ska jag anordna min första kaninhoppartävling! Jag har hyrt ridhuset, handlat hinder, köpt mat och godis och några ”stallburar”. Men det är fortfarande sjukt mycket jobb kvar, och resten av dagen ska jag lägga på att renovera plankhinder och skumma blocket efter tävlingsselar.

Det är mycket ansvar och mycket att tänka på. Jag vill verkligen att allt ska klaffa så att jag kan satsa vidare på det här. Jag försöker köra ett helekologiskt koncept med närodlade grönsaker och miljövänliga färger. Det blir fem olika startklasser samt en veteran, och det kommer finnas goPro-kamera till de två högsta klasserna. Jag kommer sedan erbjuda kurser där vi utgår från filmen och sätter upp en träningsplan. Jag kommer även anordna föreläsningar i kost och hälsa, samt ha en djurpsykolog som finns tillgänglig vissa dagar i veckan. Ja, som sagt, det är mycket att fixa med!

Allt detta kommer finnas på nya webbsidan janetcup.nu, där vi också kommer ha två bloggare (sidan är under konstruktion men beräknas vara uppe under helgen). Jag hoppas alla min läsare hänger med även dit! Anmälan gällande lördag görs på Facebook alt. till min mobil 0735151462 senast torsdag kl 12.00. Nu: sen frukost och sedan sätta igång igen, PUSS!

janets cup

 

Annonser

Kommentarer

One Comment

Post a comment
  1. april 2, 2013

    Jag tänker ”april april”! …Eller? 🙂 Sjukt kul att följa din blogg, den är lite som min fast ur ett helt annat perspektiv! (www.enmammasbekannelser.wordpress.com)
    Kram,
    Anne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS