Vilket jävla skitväder! (Också känt som hejsan hej, jag är svensk.) Jag räknar inte med att det ska vara vår i mars, men snöstorm och flygande is som äter upp öronen är jag så satans trött på. Lite sol hade i alla fall värmt upp hjärtat, men nej, ett massivt grått täckte har lagt sig över Karlstad. Det är kallt och deprimerande, och hela jag huttrar av att bara titta ut på det. Så, nu får det vara färdiggnällt.

Idag har jag långlunchat med kollegorna, två riktiga pärlor. Skvallrat av mig, lite flams, lite allvar. Åt god mat, förflyttade oss över torget och drack ett ännu godare glas rött. Himla trevligt.

Nu har jag kommit hem och ur de torktumlade stuprörsjeansen. Varför tumlar jag alltid redan svintighta stretchjeans!? Det finns ingen logik i det. Bara smärta. Ovanför knäna börjar seriöst ett träningspass. Först slita sig förbi vecken under skinkorna, där de alltid sugs in och fast. Och efter mycket kämpande få upp dragkedjan bara för att upptäcka att byxgrenen är för kort och röven för lång. Här brukar jag med pekfingrarna ta tag i skärpflärparna där bak, och köra igång knäböj med putande rumpa för att liksom sträcka ut dem och förhoppningsvis komma i alla fall över stjärtstrecket. Men man får hålla på ett tag, och idag var jag stressad och hann därmed inte stå i hallen och vika mig dubbel särskilt länge. Det fick bli rejäla granny panties och en lång tröja istället. Förstår ni känslan av att åla sig ur jeansen och ner i mjukisar och soffan?

Ja, här sitter jag nu. Ska köra igång en renovering av mitt CV och söka ett jobb, men tänkte bara säga hej först. Det blev ett långt hej. Vi kör ett kortare hejdå för att jämna ut det lite. Hejdå!

ruta

ruta3

ruta2

dagens jag, dagens jag och dagens solsubstitut

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS