Ja, det blev en liten paus minsann. Det är såna där förändringar på gång. Jag har slutat på kontoret (saknar er redan!) och jagar nya äventyr. Det går, ta i trä, ganska okej så nu håller vi tummarna hörrni! Men eftersom det i dagsläget hänger ett stort frågetecken över det mesta har jag inte så mycket mer att säga om det. Mer än att det känns bra och förväntansfullt just nu. Något jag försöker uppskatta varje sekund av.

Förra veckan föll jag nämligen in i den värsta framtidspaniken någonsin. Jag hade alldeles för mycket tid att fundera och lyckades vrida och vända på det mesta. Men fram emot helgen började bitarna falla på plats igen, och hur det än blir nu så känns det som att en helt fantastisk sommar väntar runt hörnet. Det måste vara skittråkigt att läsa i gåtor, men jag vet i ärlighetens namn inte så mycket mer än ni. Det jag vet är att jag aldrig förr känt mig så motiverad och peppad på livet. Och jag har så mycket kreativitet som snurrar i huvudet och längtar ut.

Men idag är det söndag. En underbart slapp söndag som spenderas i soffan med rostmackor, inredningsbloggar och framtidsdrömmar. Om några timmar ska vi heja fram Sandviken till SM-guld och ikväll ska jag bara krama på min fina kille. Som det förövrigt inte finns ord för. Han får mig att må bäst i världen varje dag och jag har aldrig känt mig så hemma och så mycket mig själv.

Pst. Om ni kikar i min meny här till höger så har jag skapat kategorier. Detta inlägg placeras under Dagboken. Så ni som endast är intresserade av att läsa om min vardag, och inte bryr er om exempelvis mitt tyckande eller mina filminlägg (en illustrationskategori är på väg också!) well.. då väljer ni helt enkelt att läsa endast dagboken! Tänka sig så smart 🙂 PUSS!

IMG_8080

Annonser

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS