Hej hej hallå! Jag har tyvärr redan suckat, gråtit, skrattat, hejat, förbannat och fnissat bort all diskussionsenergi jag hade gällande denna dag. Så det blev inte så mycket över till dig kära bloggen. Jag väljer att sammanfatta mina tankar genom att dela min egen Facebookstatus från i förmiddags istället:

ikd

Så nej, det blir inget grattis till alla kvinnor från mig idag. Däremot vill jag säga grattis till två fantastiska kvinnor, inte för att de är kvinnor utan för att de fyller år. Igår blev en kär värmlandsvän 30 och idag fyller min älskade gamla tjorv 29! GRATTIS!

Annars ska jag och Simon köra falafelfredag och bara vara vi ikväll, fantastiskt! Här kan ni btw lyssna på viktiga och kloka ord från min fina vän Anna.

Avslutar med två jättestulna bilder på födelsedagsbarnen. Trevlig helg!

252251_10151130135836805_1937639489_n

376782_10151090974763352_862426319_n (2)

Annonser

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS