Det går tokfort idag. På teven. Vi plockar hem silver på silver och jag tuggar godisrester från igår. Det går med andra ord jävligt sakta på Norrstrand idag, för mig i alla fall. Simon däremot bränner kalorier genom att kasta sig runt i soffan till sprintfinalen. Skid-VM förvandlar min annars så söta och vältaliga kille till ett monster. ”MEN AKTA DEN DÄR JÄVLA KANADENSARKUKEN DÅ!”

Igår körde vi TV, film och dator i mjukisarna från morgon till kväll. Såååå skönt! Sådär när man äter frukost och varvar te med kaffe hela dagen. Kompenserade stillasittandet med en promenad ut till universitetet lagom till melodifestivalen. Åt tacos, tömde vinglas (med cola) och röstade likadant som svenska folket. Riktigt skönt att vandra hem mätt, belåten och berusad på endast livet där runt midnatt.

Idag reprisar vi som sagt gårdagens tema lite: ingentingtemat. Det borde städas, tvättas, handlas mat och duschas men tvåsamhetssunkigheten och slösurfet lockar liksom så jäkla mycket mer. Likaså sushi. Jag tänker att det är dumt att blir ren om jag mot förmodan får ett infall och vill träna, så istället sitter jag här i gårdagens sminkrester, sovtröja och hårstatus typ Lindsay Lohan mugshot. Nä, nu ska jag fortsätta läsa bloggar och googla hus, till det ljuva ljudet av min kille som förflyttat sig ett rum bort och nu sitter och vrålar könsord från köket. Livet är väl för fint.

Photo 2013-02-23 18 44 03

chockrosa brallor mellogårdagen till ära

Photo 2013-02-23 20 33 56

glada och filtersmutsiga

Photo 2013-02-23 11 40 21

skidor och helgfrukost/lunch/middag

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS