Jag vaknade med ett ryck av mig själv kl 06.30 i morse. Ett sånt där klassiskt vakna-ryck. Jag kastar mig upp i sittande ställning samtidigt som jag häller ur sig osammanhängande ord och frenetiskt letar runt med händerna i sängen efter någonting som jag aldrig har någon aning om vad det är. Jag inbillar mig att pensionärer inte beter sig så. De vaknar allesammans harmoniskt strax efter kl 06, raklånga på rygg. Slår upp ögonen, sneglar på klockan och kliver upp. Som att de liksom lärt sig konsten att sova. Och vakna. Jag har säkert fel.

Om en månad fyller jag år, 29 stycken. Inget pensionärsantal men tillräckligt många för att skapa frukostsug efter lingongrova med leverpastej. Det, och en karamellkungenpåse, har jag tuggat på sedan kl 11. Haha, bilden i mitt huvud av mig själv sitta och tugga neonfärgat papper sedan fyra timmar tillbaka.

Det är en bra dag idag. Jag och Simon, täcket i soffan, mjukisbyxor och VM. Min kille har de sämsta skidnerverna, och jag ligger skavfötters med datorn i knät och fnissar åt hans små nervösa ryck. Vi såg ju förresten Life of Pi igår också. Vilken fantastisk historia. Och vilken galet vacker film!

Ikväll blir det Mello såklart. En bra låt skulle vara himla trevligt. Jag har kollat alla delfinalerna (nej, inte delfinerna) men kommer inte ihåg en endaste bortsett från gosa gosa gosa gosa gosa och copaa copaa cabananaaa! Haha ja, jag skäms. Nu börjar Simon pilla sönder sina fingrar där borta i sin hörna, så jag ska nog joina han och skidorna! PUSS!

bw

Annonser

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS